donderdag 19 juli 2012

voor, tijdens en na de vakantie

Heel lang geen blog geplaatst, maar van alles gedaan. Voor de vakantie heb ik allerlei dingen afgemaakt zoals een gehaakte sjaal van Scheepjes Invicta Color:


Een paar spiraal gehaakte pannenlappen 

Hoewel het erg warm was tijdens onze vakantie heb ik toch nog het een en ander in elkaar geprutst


 Dit zooitje ongeregeld moet nog afgewerkt worden als sleutel/tas hangers. Zodra ze klaar zijn zal ik weer een foto plaatsen

                                                                                              
Rupsje Nooitgenoeg en een lieveheersbeestje


Morris de muis, nog niet helemaal af, maar dat komt nog wel.


Deze sjaal heb ik tijdens de reis naar en vanaf Frankrijk gehaakt. Heel eenvoudig te maken, kan het bijna met mijn ogen dicht..

Na de vakantie ben ik begonnen met dingen af te maken.


Deze gehaakte ballon met muizen was al voor een gedeelte af. Ik heb hem gemaakt voor de babykamer van onze jongste kleindochter die in december geboren is. Ik heb me wel een beetje verkeken op het werk dat er in ging zitten, maar eindelijk is hij af.



Een uiltje gehaakt om een leeg Olvarit potje waar je van allerlei klein spul in kunt stoppen. De bedoeling is dat er nog meer zullen volgen.

Verder heb ik nog een driehoekige omslagdoek gemaakt van Drop Delight, maar deze moet nog geblockt worden, ben nog bezig met een babyvestje, een driehoeksjaal in het geel en nog heel veel andere kleine dingetjes waarvan de bedoeling is dat ze eind augustus verkocht gaan worden op de braderie bij ons in het doorp.