maandag 7 juni 2010

baktus al weer klaar

De Baktus sjaal is al weer klaar, ondanks het feit dat ik 3 dagen niets gedaan heb, het is zo eenvoudig om te breien, alleen maar rechte steken, af en toe meerderen en later af en toe minderen.

Ben inmiddels ook aan een andere kantsjaal begonnen, de BellaRoque van Knitting-Delight, er komt om de 2 weken een volgend deel dus hoe het er uit gaat zien is nog een verrassing. De sjaal wordt gebreid van 100% bamboe op naalden 4. Het is een heerlijk garen om mee te breien, lekker glad en vooral zacht.

woensdag 2 juni 2010

druk druk druk

Zoals hierboven al te zien is ben ik druk met van alles en nog wat. Werken, oppassen op kleinkinderen en honden, breien etc.

Vorige week 2 kantsjaals afgemaakt, moeten alleen nog geblockt worden.

Een rode met kraaltjes en een bijna witte Weddingring sjaal, deze laatse heet zo omdat-ie zo dun is dat-ie door een trouwring past. Verder ook nog een turkoise druppelsjaal afgemaakt.Druppelsjaal Druppelsjaal detail

Nog een paar sokken afgebreid voor dochter.Sokken3

Een voorpand en een rugpand van een trui voor mijzelf gebreid met Drops-Alpaca op naalden 3. Ik heb er even lekker van geprofiteerd dat Drops alle wol met 30% korting verkocht in mei.

Begonnen met een Baktus sjaal, lekker eenvoudig werkje voor tussendoor.

Na veel gepraat toch een nieuwe auto gekocht en behoorlijk kunnen afdiogen. Toch een in de kleur die ik wilde en met alles erop en eraan wat ik wilde. Hij is Magenta-Red ( roze-rood) dus wel een opvallend karretje. Hij wordt na onze vakantie geleverd dus dat duurt nog even.