woensdag 22 juli 2009

ik ben er nog

Mochten jullie denken dat ik van de aardbodem verdwenen ben, niks is minder waar, maar ik ben zo druk met van alles en nog wat dat het bloggen er een beetje bij inschiet. Ik ben zoals ik in mijn vorige blog al zei dingetjes aan het maken voor het aanstaande kleinkind en daar kan ik natuurlijk geen foto's van maken. Die projecten zijn zo goed als af dus het  kindeke kan komen.Verder zijn we in juni 2 weken op vakantie geweest naar Frankrijk, heerlijk weer eens een keer gekampeerd, vlak aan zee, prachtig weer, dus wat wil een mens nog meer. In die periode heb een paar paar babyslofjes gebreid voor de verkoop. Foto volgt.Tussendoor nog wat kindersokjesKindersokjes  gebreid,

een paar pannenlappen, een paar dassen

Sjaal_lianne en ik ben bezig met het borduren van de lapjes van de bruiloft van onze zoon (waar de gasten als alternatief voor een receptieboek een boodschap aan het bruidspaar hebben geschreven), welke later aan elkaar worden gezet en tot een quilt verwerkt gaan worden.

Dus zoals je ziet ben ik wel druk bezig. Foto's van al deze dingen komen als het kindeke geboren is en dat duurt niet meer zo lang. Volgens de telling zou het rond 11 augustus geboren moeten worden, maar we denken met zijn allen dat het wel eens wat eerder zou kunnen komen. Van mij mag het, van de aanstaande moeder en vader al helemaal en van de aanstaande opa zou het gisteren al geboren mogen zijn zo spannend vindt die het.