woensdag 20 mei 2009

Een eeuwigheid geleden

Het is al weer een eeuwigheid geleden dat ik iets van me heb laten horen, maar dat betekent niet dat ik niks gedaan heb.

De afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het  huwelijk van onze zoon afgelopen vrijdag. Ik heb een ringenkussentje gemaakt , een voile omslagdoek voor mezelf en samen met anderen een boekwerk over het leven van bruid en bruidegom.

Het was een geweldige dag, dus alle voorbereidngen waren niet voor niets.

Verder ben ik druk bezig met dingetjes maken voor de baby die in augustus het levenslicht zal aanschouwen, vanzelf laat ik er nu nog niks van zien, anders is de verrassing eraf voor de ouders.

Ook heb ik ontdekt hoe leuk het is om kaarten te borduren en daar stort ik me dan ook vol overgave op. De bedoeling is dat ik ze ga verkopen op een herfstmarkt in een verzorgingstehuis. Ik ben benieuwd of het lukt. Voor datzelfde doel heb ik een stuk of 20 babyballen gemaaktBabyspeelballen , een aantal pannenlappen, sokken, sjaaltjes en er zal nog wel meer bij komen. Een beetje variatie is natuurlijk nooit weg en we hoeven er niet veel aan te verdienen, als de kostprijs er maar uit komt zodat we weer nieuwe materialen kunnen kopen.