zondag 27 juli 2008

niet veel gedaan

Afgelopen week ben ik weinig productief geweest. Ik heb een abces in mijn kaak gehad en dan vergaat de lust tot iets doen je wel. Het begon op zondag met wat gevoelig tandvlees (dacht ik) , in de loop van de dag begon ik steeds meer op een hamster te lijken en ook steeds meer pijn  te krijgen. Maandag naar de tandarts die de boosdoener getrokken heeft. Dat is absoluut geen pretje, wat doet dat pijn zeg. De verdoving werkte niet echt door de ontsteking die er zat en toen moest ook nog het abces leeggedrukt worden. Dinsdag nog wel veel pijn gehad, woensdag werd het een stuk minder en donderdag was de pijn en de zwelling zo goed als verdwenen, nog even voor controle naar de tandarts en een korte antibiotica kuur en het leed was grotendeels geleden. Ik heb nog wel wat kleine dingetjes gedaan, maar niets is echt af dus de foto komt nog wel.

dinsdag 22 juli 2008

pas ontvangen

1216722462nwol Deze wol heb ik pas besteld

Kauni1 en dit moet het gaan worden. Hoe lang dat gaat duren weet ik nog niet, want ik moet nog heel veel dingen afmaken voor ik er van mezelf aan mag beginnen. Voorlopig liggen de bollen op tafel in de keuken zodat ik er steeds weer verlekkerd naar kan kijken en om me te stimuleren om alles wat ik nog heb liggen af te maken. Behalve mijn sokken dan want die heb ik standaard op de naalden staan.

quilten

Om te proberen even een foto van een kraamkadootje dat ik laatst gemaakt heb voor een collega      

1216721906ntz5__19_                                           

donderdag 17 juli 2008

mijn eigen web-log

Eindelijk heb ik ook de stap genomen om een eigen web-log aan te maken.Ik ga proberen om jullie hier op de hoogte te houden van mijn dagelijkse beslommeringen, maar in hoofdzaak zal ik hier laten zien en horen waar ik mee bezig ben op het gebied van breien, quilten en diverse andere zaken.